YVES ROCHER HAIR REPAIR OIL

Yves Roche Hair Repair Oil este o propunere de origine franceză pentru părul care necesită reparare şi nutriţie. Datorită selecţiei adecvate de ingrediente active, produsul oferă părului o îngrijire extraordinară. Dispune de proprietăţi incredibile de nutriţie şi protecţie şi previne deshidratarea părului.

Efectele produsului Yves Rocher Hair Oil

… sunt confirmate de numeroase opinii. La aplicare, veţi observa un păr mai moale şi mai strălucitor, cu un miros frumos. Nu este uleios şi nu supraîncarcă părul. Produsul Yves Rocher Hair Repair Oil intensifică strălucirea şi facilitează descurcarea, fără necesitatea de a trage sau rupe părul.

Compoziţia produsului Yves Rocher Hair Oil

… este foarte interesantă şi naturală. Nu sunt incluşi siliconi nedoriţi spre deosebire de majoritatea produselor de îngrijire a părului. Produsul Yves Rocher Hair Oil nu conţine alcool, conservanţi şi parfumuri, care sunt plasate pe lista cu potenţiali alergeni.

Pe de altă parte, conţine vitamina E şi uleiuri vegetale naturale.

Ingrediente active:

  • Ulei de floarea soarelui,
  • Ulei de rapiţă,
  • Ulei de ricin,
  • Ulei de Jojoba (aurul deşertului),
  • Ulei Borage,
  • Ulei de Babassu,
  • Ulei de Macadamia.

Uleiul de păr Yves Rocher

… are un miros foarte discret şi plăcut care învăluie părul cu delicateţe. Acesta nu este prea dulce. Uleiul este mai fluid în comparaţie cu alte uleiuri. Prin urmare, este bine absorbit la nivelul părului. Nu este necesar să aplicaţi o cantitate mare de ulei pentru a acoperi uniform părul. De aceea, Yves Rocher Hair Repair Oil este un produs rentabil ca preţ.

Instrucţiunile de utilizare a produsului Yves Rocher Hair Oil

… sunt clar definite. Din păcate, nu ne putem lăsa în voia imaginaţiei. Aplicaţi produsul pe părul uscat timp de aproximativ 10 minute înainte de spălare, acoperind uniform părul. Pentru a acţiune mai intensă, aplicaţi un prosop (înmuiat în apă caldă) pe cap – astfel Yves Rocher Repair Oil va fi mai rapid absorbit. Următorul pas este de a îndepărta produsul şi de a spăla părul ca de obicei.

Ambalajul produsului Yves Rocher Repair Oil

… este destul de mare. Recipientul mare de 150 ml este sigilat cu un capac maro rafinat. Culoarea galbenă ca paiul se vede prin materialul plastic transparent. Din păcate, producătorul nu a acordat atenţie aplicatorului care nu este uşor de utilizat.