ULEIUL DE PĂR NANOIL

Perfecţiune şi eficacitate în cea mai bună versiune – Uleiul de păr Nanoil. Aflaţi porozitatea părului dumneavoastră şi alegeţi una dintre versiunile care se potriveşte perfect nevoilor părului. Reţineţi că cea mai eficientă îngrijire a părului se efectuează în funcţie de structura părului.

Nanoil ulei pentru toate tipurile de păr

 

Singurul produs care se potriveşte porozităţii părului – Nanoil

Produsul oferă strălucire şi fineţe, acţionând în interiorul firului de păr, la nivelul scalpului şi bulbilor părului. Prin urmare, furnizează o acţiune dublă: poate acţiona ca un tratament intensiv de reparare sau ca un ulei cu formulă delicată de înfrumuseţare a părului. Fiecare versiune a Uleiului de Păr Nanoil este compusă din uleiuri naturale, bogate în acizi graşi esenţiali, vitamine şi substanţe suplimentare, e.g. de stimulare a creşterii părului.

De aceea, preţul uleiului Nanoil este competitiv!

Disponibil în trei versiuni diferite:

 • pentru păr cu porozitate redusă,
 • pentru păr cu porozitate medie,
 • pentru păr cu porozitate ridicată.

Acţiunea uleiului de păr Nanoil

… este efectul componentelor sale – datorită proprietăţilor şi conţinutului de acizi graşi – se potriveşte diferitelor structuri de păr. Drept rezultat, Uleiul de Păr Nanoil are capacitatea de a acţiona la nivelul celor mai profunde fibre de cheratină. Aceasta nu înseamnă că acţionează doar în interiorul firului de păr. De asemenea, produsul Nanoil netezeşte structura externă a părului. Acoperă părul cu un strat de protecţie şi transformă aspectul podoabei capilare în doar 30 de zile!

Fiecare dintre cele trei versiuni de ulei oferă o acţiune complexă, însă se concentrează pe diferite probleme. De ce? Tipurile de păr cu structuri diferite necesită susţinere care vizează anumite probleme. Ce înseamnă acest lucru în practică?

 • Nanoil pentru Păr cu Porozitate Redusă reduce timpul de uscare, protejează de lumina soarelui, previne pierderea umidităţii, facilitează stilizarea şi măreşte volumul;
 • Nanoil pentru Păr cu Porozitate Medie consolidează bulbii de păr, conferă elasticitate, adaugă un plus de strălucire şi fineţe, hidratează corespunzător, reduce electrizarea şi riscul de rupere;
 • Nanoil pentru Păr cu Porozitate Ridicată reconstruieşte structura deteriorată a părului, îmbogăţeşte cu cheratină, reduce căderea, electrizarea, uscarea şi aspectul tern al părului; hidratează şi întăreşte părul.

Uleiul de păr Nanoil se concentrează pe protejarea părului expus la lumina dăunătoare a soarelui, toxine etc. Acesta accelerează procesul de uscare, facilitează coafarea şi menţine sănătatea scalpului. Bulbii părului (care au nevoie de nutrienţi şi umiditate) şi glandele sebacee (responsabile de îngrăşarea părului greu şi drept) sunt localizate la nivelul scalpului. Uleiul de păr Nanoil controlează pH-ul scalpului şi reduce producţia de sebum, care duce la minimizarea riscului de apariţie a mătreţii.

Acesta întăreşte fibrele slăbite ale părului, hrăneşte bulbii, reconstruieşte structura deteriorată a părului şi întăreşte bariera hidrolipidică de la suprafaţa părului. Nu există un alt produs pe bază de ulei care să asigure o acţiune de reparare atât de intensivă a părului. Nu vor mai exista vârfuri despicate, păr deteriorat sau fragil atunci când utilizaţi produsul Nanoil. Acesta asigură toţi nutrienţii necesari, măreşte elasticitatea şi accelerează procesul de creştere. Acţionează înainte de spălare, ca un tratament de hrănire sau după spălare, ca un primer de stilizare a părului.

Compoziţia Uleiului de Păr Nanoil

… oferă cea mai bună selecţie de uleiuri naturale care se potrivesc porozităţii părului. Fiecare versiune a produsului Nanoil conţine uleiuri de cea mai bună calitate, cu o anumită cantitate de acizi graşi. De aceea, Nanoil pentru Păr cu Porozitate Redusă include unt vegetal şi uleiuri bogate în acizi graşi saturaţi, în timp ce Nanoil pentru Păr cu Porozitate Ridicată cuprinde o majoritate de acizi graşi, precum omega-3 şi omega-6. Fiecare substanţă a fost inclusă în formula produsului cu un anumit scop. Fiecare formulă conţine ingrediente active suplimentare, care îi intensifică efectele. Uleiul de păr Nanoil nu conţine silicon sau parabeni, toate ingredientele fiind naturale.

Ingrediente Active:

 • Uleiuri vegetale naturale:
  9 uleiuri în Nanoil pentru Păr cu Porozitate Redusă (ulei de Pin, ulei de Cocos, ulei de Argan, ulei de Ricin, unt de Shea, unei de Maracuja, ulei de Babassu, ulei de Manoi, unt de Cupuacu), 6 uleiuri în Nanoil pentru Păr cu Porozitate Medie (ulei de Macadamia, ulei de Argan, ulei de Marula, ulei de Jojoba, Ulei de Maracuja, ulei de Cocos) şi 6 uleiuri în Nanoil pentru Păr cu Porozitate Ridicată (ulei de Migdale, ulei de Argan, ulei de Primulă de Seară, ulei de Avocado, ulei de Maracuja, ulei de Seminţe de Bumbac).
 • Vitaminele şi Substanţele adiţionale:
  pantenol, mătase, cheratină, vitaminele A şi E, lanolină, filtru UV
 • Ingrediente revoluţionare de îmbogăţire:
  Kerastim previne căderea părului, Baicapil accelerează procesul de creştere a părului.

Uleiul de Păr Nanoil

… este un produs cu o formulă uşoară, cu capacitate extraordinară de absorbţie. Pare evident, considerând ingredientele corespunzător selectate. Toate componentele se potrivesc tipului de porozitate a părului şi de aceea, produsul Nanoil are o acţiune atât de eficientă, fără a rămâne la suprafaţa firului de păr. Acesta pătrunde cu uşurinţă în firul de păr, lăsând un strat de protecţie catifelat şi îmbunătăţind aspectul părului de la prima aplicare. În plus, are cel mai frumos parfum, care încântă prin prospeţime şi delicateţe.

Instrucţiunile de utilizare a Uleiului de păr Nanoil

… nu există, ceea ce este un avantaj imens. Puteţi aplica produsul Nanoil după plac, în funcţie de nevoile părului şi de timpul pe care îl puteţi aloca rutinei zilnice de îngrijire a părului. Nu ezitaţi să aplicaţi produsul Nanoil pe părul uscat sau umed, înainte sau după spălare, pentru protecţie termică sau pentru fixarea coafurii. Poate fi aplicat ca tratament cu ulei al părului cu ajutorul unui vas, ca tratament cu ulei peste noapte sau ca tratament cu ulei cald. Pe cât de multe idei, pe atât de multe posibilităţi. Datorită caracterului său natural, uleiul de păr Nanoil poate fi aplicat foarte des, chiar şi la nivelul scalpului. Regularitatea şi continuitatea aplicării sunt importante în tratamentul cu ulei Nanoil. Dacă v-aţi hotărât să-l utilizaţi la fiecare spălare, nu vă răzgândiţi!

Ambalajul Uleiului de Păr Nanoil

… încântă prin eleganţă. Nu are rost să elaborăm… trebuie doar să-l vedeţi. Sticla închisă la culoare protejează lichidul împotriva expunerii la soare şi de vărsarea accidentală. Este confecţionată dintr-un material solid, incasabil. Sticla cu elemente aurii şi un capac din lemn natural este foarte prezentabilă. Pompa largă permite o dozare rapidă şi uşoară.

Mai multe informații despre produsele Nanoil pot fi găsite pe nanoil.ro