MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT

Produsul este considerat a fi unul dintre cele mai bune tratamente de păr cu Ulei de Argan din Maroc. Opiniile sunt împărţite. Produsul are proprietăţi puternice de reconstruire şi protecţie a părului. Reduce efectele nocive ale căldurii, intensifică strălucirea şi consolidează părul. Produsul Moroccanoil Treatment Light este recomandat pentru păr deschis la culoare (de asemenea, platinum şi cărunt) şi pentru păr fin.

Efectele produsului Moroccanoil

… sunt descrise in detaliu de femei din toată lumea. Uleiul pentru păr deschis la culoare şi fin hidratează, netezeşte şi adaugă strălucire de la prima aplicare. Accelerează procesul de uscare şi facilitează perierea, fără a supraîncărca părul. Este un produs cu consistenţă uşoară, prin urmare nu va îngrăşa părul fin. Coafura dumneavoastră va deveni mai uşor de arangaj decât oricând.

Compoziţia produsului Moroccanoil Treatment Light

… include doar câteva ingrediente, care pot reprezenta o surpriză pentru femeile care se aşteaptă la o formulă mai bogată de la un produs cu un preţ atât de ridicat. Produsul este compus din două substanţe naturale pe bază de plante – un ulei şi un extract. Siliconii (destul de uşori), coloranţii, aromele şi conservanţii domină compoziţia produsului.

Pentru un produs de lux cu un preţ atât mare, compoziţia este foarte săracă.

Ingrediente active:

  • Ulei de argan,
  • Extract de seminţe de in.

Moroccanoil Treatment Light

… miroase plăcut. În orice caz, parfumul său nu are nimic special; unele femei spun că se aseamănă apei de colonie pentru bărbaţi. Nu are o culoare intensă. Uleiul are o consistenţă destul de uşoară. Dacă aplicaţi o cantitate prea mare de produs, acesta poate supraîncărca părul. Din acest motiv, este vital să aplicaţi produsul cu moderaţie.

Instrucţiunile de utilizare a produsului Moroccanoil Treatment

… sunt clar explicate pe website-ul producătorului. 1-2 doze sunt suficiente pentru o aplicare. Aplicaţi uleiul pe părul curat după spălarea şi uscarea cu prosopul, de la jumătatea lungimii în jos. Produsul cosmetic nu poate fi aplicat la nivelul scalpului, lucru evident atunci când analizăm lista de ingrediente. Clătirea produsului nu este necesară. Puteţi usca părul cu foehnul sau natural. Produsul Moroccanoil acţionează eficient şi când este adăugat în alte produse de păr.

Ambalajul produsului Moroccanoil Treatment Light

… este aplatizat, iar recipientul destul de incomod este confecţionat din sticlă închisă la culoare, care va proteja produsul de acţiunea nefavorabilă a luminii solare. Din păcate, nu va funcţiona în acest caz: produsul cu consistenţă uleiosă şi recipinetul nu se potrivesc formei mâinii. Este uşor de spart. Capacitatea standard a produsului Moroccanoil Treatment Light este de 100 ml. Produsul este, de asemenea, disponibil în versiunea de 25 ml. Ambele versiuni dispun de pompă, care poate fi înlocuită cu capac. Din păcate, recipientul mai mic nu este foarte comod de utilizat.