MATRIX OIL WONDERS INDIAN AMLA

Matrix Oil Wonders Indian Amla este una dintre cele trei versiuni din gama de produse orientale de îngrijire a părului. Este destinat părului fragil, slăbit, deteriorat şi sensibil. Ingredientul său principal este extractul de agrişe indiene (amla). Este îmbogăţit cu substanţe adiţionale. Această combinaţie asigură fineţe şi strălucire părului.

Efectele uleiului Indian Amla

… au la bază proprietăţile a două ingrediente active, prin urmare produsul cosmetic nu oferă un tratament intensiv. Teoretic, acesta garantează repararea părului. În realitate, regenerarea nu este deloc eficientă. Produsul Matrix Oil Wonders Indian Amla acţionează la suprafaţa firului de păr, mai degrabă decât la nivelul structurii interne: conferă fineţe şi netezime şi intensifică strălucirea. Dacă utilizaţi o cantitate prea mare de produs, acesta vă poate îngreuna şi îngrăşa părul. Acţionează mai degrabă ca un ser de stilizare decât ca un ulei de întărire a părului.

Compoziţia produsului Matrix Oil Wonders Indian Amla

… are la bază siliconi şi alcool cu acţiune nefavorabilă, care accelerează procesul de pierdere a apei, element valoros la nivelul părului. Ingredientele naturale pot fi găsite în cantităţi mici. Lista de ingrediente este foarte scurtă, prin umare am putea crede că produsul cosmetic este sigur. Nimic mai departe de adevăr. Chiar şi cantităţile mici de substanţe nocive se dovedesc a avea potenţial de deteriorare şi sunt, pur şi simplu, inutile. Produsul Matrix Oil Wonders Indian Amla nu este natural.

Nu conţine uleiuri, prin urmare, clasificarea acestuia ca ulei de păr induce în eroare.

Ingrediente active:

  • Extract de măsline,
  • Extract de agrişe indiene (Amla).

Matrix Oil Wonders Indian Amla

… este foarte fluid. Consistenţa sa nu se aseamnă cu cea a uleiurilor naturale. Motivul ar putea fi acela că este un produs lipsit de uleiuri. Formula transparentă şi fluidă este bine absorbită la nivelul părului. Culoarea produsului Matrix Oil Wonders Indian Amla este mai degrabă normală, dar aroma sa este caracteristică. Dacă nu apreciaţi mirosul de turtă dulce, condimentat şi intens, produsul nu vă va atrage. Va fi un produs apreciat de persoanele care preferă arome puternice.

Instrucţiunile de utilizare a produsului Oil Wonders Indian Amla

… nu vor ridica probleme. Aplicaţi o cantitate mică de ulei pe părul uscat sau umed – alegerea vă aparţine. Produsul Matrix Oil Wonders nu necesită clătire. Se recomandă utilizarea uleiului împreună cu balsamul de păr Matrix, ceea ce ar putea oferi rezultate mai bune. Aceasta poate constitui o problemă dacă aveţi doar un produs Matrix. O informaţie importantă: uleiul nu este potrivit pentru îngrijirea scalpului.

Ambalajul produsului Matrix Oil Wonders Indian Amla

… constă într-un recipient standard, cilindric, confecţionat din material plastic, subţire. Cu siguranţă, nu este un recipient care protejează eficient lichidul. Uleiul poate fi observat prin pereţii transparenţi ai recipinetului. Numele brandului şi produsului sunt plasate pe eticheta înconjurată de picături grafice. Culorile dominante sunt negru şi auriu.