MACADAMIA HEALING OIL TREATMENT

Uleiul de păr – extras din nucile arborelui de macadamia – a reprezentat sursa de inspiraţia la crearea produsului Macadamia Healing Oil Treatment. Produsul este conceput pentru hidratarea şi netezirea tuturor tipurilor de păr. Reduce timpul de uscare a părului cu 40%, protejează împotriva radiaţiilor UV şi oferă o netezime de lungă durată. Este utilizat în mod frecvent în timpul procedurii de vopsire deoarece previne estomparea culorii.

Efectele produsului Macadamia Classic

… pot fi comparate cu efectele oferite de un balsam de păr. Produsul Macadamia Healing Oil Treatment asigură strălucire şi fineţe chiar după prima aplicare. Efectele durează dacă este folosit cu regularitate. Părul devine mai uşor de descurcat şi stilizat.

Compoziţia produsului Healing Oil Treatment

… abundă în siliconi responsabili pentru proprietăţile de netezire ale produsului. Din fericire, aceşti siliconi pot fi spălaţi cu uşurinţă cu un şampon. De asemenea, conţine vitamina E şi două uleiuri care oferă o nutriţie excelentă. Din păcate, Macadamia Healing Oil Treatment nu este un produs pe deplin natural.

Conservanţii şi parfumurile adiţionale predomină.

Ingediente active:

  • Ulei de nuci de macadamia,
  • Ulei de argan.

Macadamia Healing Oil Treatment

… are o consistenţă destul de fluidă. Formula incoloră şi mătăsoasă este uşor absorbită la nivelul părului. Este un ulei omogen pentru păr des care se întinde în mod facil, fără a lăsa un strat uleios. Este un produs cu adevărat rentabil deoarece, pentru o aplicare, este necesară doar o cantitate mică de produs. Aroma se aseamănă unui parfum bărbătesc; oriental şi foarte intens. Este păcat că parfumul său nu va fi pe placul tuturor.

Instrucţiunile de utilizare a produsului Macadamia Oil

… prezintă două posibilităţi: aplicarea pe părul uscat sau pe părul umed. Se recomandă aplicarea unei cantităţi mici pe toată lungimea părului. Puteţi peria şuviţele de păr pentru a întinde uniform produsul. Uleiul de păr este, de asemenea, potrivit pentru îmbogăţirea şi intensificarea efectelor altor produse de păr (vopsele, balsamuri).

Ambalajul produsului Macadamia Healing Oil Treatment

… este consituit dintr-un recipient din plastic în nuanţe naturale de maro închis şi verde aprins. Surprinzător, produsul Macadamia Healing Oil Treatment este disponibil în patru versiuni de mărimi: 125 ml, 30 ml, 10 ml sau 3 ml (mostră). Recipientele mai mici nu dispun de aplicator, ceea ce face procesul de aplicare incomod. Doar cea mai mare versiune dispune de o pompă care facilitează aplicarea.