KEVIN MURPHY YOUNG AGAIN

Produsul Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment nu va trece neobservat şi nu doar datorită designului său foarte original. Tratamentul are la bază un ulei extras din florile de Imortelă şi câteva substanţe adiţionale pe bază de plante. Oferă nutrienţi şi întinereşte părul. Din păcate, este unul dintre cele mai costisitoare uleiuri, iar acţiunea sa vizează doar o singură problemă.

Efectele produsului Young Again

… au la bază proprietăţile antioxidante ale florilor de Imortelă. Datorită acestora, uleiul previne oxidarea, combate acţiunea dăunătoare a radicalilor liberi şi previne îmbătrânirea părului şi scalpului. Din păcate, aceste schimbări nu sunt clar vizibile. Produsul Kevin Murphy Young Again oferă strălucire şi netezime dacă este utilizat cu regularitate. În primul rând, produsul hrăneşte şi protejează părul. Protejează părul împotriva factorilor externi şi efectelor negative ale stilizării termice.

Datorită acestui ulei, părul va căpăta un apsect întinerit.

Compoziţia produsului Kevin Murphy Hair Oil

… este bogată in extracte naturale de plante. Există doar două uleiuri, excluzând uleiurile esenţiale inutile. Chiar şi uleiul de Imortelă se dovedeşte a fi doar un extract. Există şapte extracte adiţionale de plante care oferă o acţiune săracă. Aici se sfârşteşte lista de ingrediente naturale. Produsul Kevin Murphy Young Again are la bază o serie de siliconi. Pentru a înrăutăţi şi mai mult lucrurile, acesta conţine numeroase substanţe cu potenţial nociv e.g. parfumuri, conservanţi.

Ingrediente active:

  • Extract de seminţe de castan sălbatic,
  • Ulei Bur,
  • Extract de măr,
  • Extract de ceai verde,
  • Extract de seminţe de şofrănel,
  • Extract de lămâine,
  • Extract de flori de imortelă,
  • Extract de trestie de zahăr,
  • Extract de seminţe de strugure.

Kevin Murphy Young Again

… este deseori comparat cu un ser de păr obişnuit, care poate fi găsit în farmacii. Este un dezavantaj, luând în considerare preţul produsului. Aroma sa nu este o calitate; nu va fi apreciată de toate femeile. Unele persoane îl descriu ca proaspăt şi plăcut, iar altele ca fiind – foarte iritant. Consistenţa sa va ridica probleme pentru persoanele care utilizează de obicei uleiuri cu formulă uşoară. Produsul Kevin Murphy Young Again Oil este foarte dens şi se aseamănă unui sirop, ceea ce face procesul de aplicare mult mai dificil. Din acest motiv, produsul poate îngreuna părul.

Instrucţiunile de utilizare a produsul Young Again Hair Oil

… pot fi găsite pe scurt pe website-ul oficial al produsului. Informaţiile indică aplicarea produsului Kevin Murphy Young Again Oil pe părul proaspăt spălat, înainte de aplicarea oricărui produs de stilizare a părului. Se recomandă aplicarea uleiului din nou, pentru a netezi părul şi pentru a preveni electrizarea, după uscare şi stilizare. Produsul nu este complet natural, prin urmare nu trebuie aplicat la nivelul scalpului sau folosit pentru tratamentele cu ulei (e.g. peste noapte).

Ambalajul produsului Kevin Murphy Young Again

… este foarte modern şi complet diferit de produsele tipice pe bază de ulei. Designul este caracteristic produselor Kevin Murphy. Recipientul nu este nici rotund, nici dreptunghiular – are cinci laturi şi este unghiular. Are culoarea violet. Ambalajul este decorat cu nimic mai mult decât o gravură simplă, în forma literei K (marca brandului). În ciuda materialului plastic din care este confecţionat, recipientul unic atrage privirea. Pompa mică standard funcţionează ca aplicator.