KERASTASE ELIXIR ULTIME VERSATILE BEAUTIFYING OIL

Până recent, acesta a fost considerat cel mai luxos ulei de păr. Produsele Kerastase Elixir Ultime sunt un must-have in multe saloane de coafură. Versiunea originală este un ulei versatil de înfrumuseţare pentru toate tipurile de păr. Acesta hrăneşte părul, oferă o netezime mătăsoasă, strălucire şi protecţie. De asemenea, măreşte rezistanţa la factorii externi cu potenţial de deteriorare a părului.

Efectele produsului Kerastase

… ar trebui să fie complexe. În realitate, produsul Kerastase Elixir Ultime acţionează doar la suprafaţa părului. Intensifică strălucirea şi oferă o fineţe catifelată, datorită numărului mare de siliconi. În acelaşi timp, protejează de acţiunea factorilor externi, inclusiv a soarelui şi a toxinelor. Suprafaţa părului nu este doar plină de strălucire, ci beneficiază de nutriţie şi hidratare. Produsul Kerastase Elixir Ultime Oléo-Complexe facilitează stilizarea şi perierea.

Porodusul poate reduce electrizarea. Asta este tot.

Compoziţia produsului Elixir Ultime Oléo-Complexe

… vă va impresiona… într-un mod negativ. Deşi oferă patru uleiuri naturale destul de exotice, acesta conţine şi o mulţime de substanţe artificiale. Ingredientele principale sunt siliconii. Din păcate, nu cei inofensivi, care pot fi îndepărtaţi cu uşurinţă din păr. Parfumurile sunt, de asemenea, listate printre alergenii potenţiali, precum şi alcoolul cu acţiune puternică de deshidratare. Produsul Kerastase Elixir Ultime nu are de ce să fie mândru.

Ingrediente active:

  • Ulei de porumb,
  • Ulei de argan,
  • Ulei Camellia,
  • Ulei Pracaxi.

Kérastase Elixir Ultime

… are o formulă aurie, destul de densă. Este uşor de distribuit la nivelul părului, dar durează ceva timp până este absorbit. Poate lăsa un strat uleios şi poate, de asemenea, îngreuna părului. De aceea, nu este un produs potrivit pentru părul fin. Dacă aplicaţi o cantitate prea mare de produs, acesta poate îngrăşa părul şi poate fi dificil de îndepărtat din păr.

Instrucţiunile de utilizare a produsului Versatile Beautifying Oil

… vor fi apreciate de femeile care apreciază produsuri cu o varietate de moduri de utilizare. Produsul Kerastase Elixir Ultime poate fi aplicat în trei moduri: aplicare pe părul umed înainte de stilizare pentru o periere uşoară; aplicare pe părul uscat după stilizare pentru un plus de strălucire; utilizat în rutina zilnică de îngrijire a părului pentru a proteja, hrăni şi netezi părul. Produsul Kerastase Elixir Ultime nu este potrivit pentru aplicarea la nivelul scalpului.

Ambalajul produsului Kérastase Elixir Ultime Oléo-Complexe

… este foate prezentabil. Acesta a fost conceput cu atenţie la detalii. Recipientul solid din sticlă sigilează lichidul. Forma recipientului este foarte comodă, indiferent dacă utilizaţi versiunea de 100 ml sau versiunea de 50 ml (mai puţin populară) a produsului. Pompa precisă (măsoară dozele ideale) şi designul auriu elegant sunt punctele forte ale produsului.