DAVINES AUTHENTIC NOURISHING OIL

Produsul multifuncţional Davines Authentic Nourishing are proprietăţi superbe de hrănire şi hidratare. Acesta include ingrediente exclusiv naturale, prin urmare acţionează ca un antioxidant şi oferă protecţie. Produsul încetineşte procesul de îmbătrânire la nivel celular şi consolidează şi repară părul. Produsul Davines Authentic Hair poate fi aplicat atât pe corp, cât şi pe faţă.

Efectele produsului Davines Authentic Oil

… au fost confirmate de numeroase recenzii. Uleiul asigură regenerarea vârfurilor deteriorate ale părului, menţine părul sănătos şi creşte nivelul de umiditate de la nivelul scalpului după doar câteva aplicări. Părul devine neted, strălucitor şi plăcut la atingere.

Produsul Davines Authentic Oil acţionează în mod similar pentru îngrijirea pielii.

Compoziţia produsului Authentic Nourishing Oil

… este una dintre cele mai bogate în rândul produselor de îngrijire a părului. Uleiul este compus din ingrediente 100% naturale: patru uleiuri vegetale interesante, un extract, vitamina E şi opt uleiuri esenţiale. Ultimele ingrediente conferă mai mult decât parfum. Acestea au proprietăţi de vindecare la nivelul părului şi scalpului. Există un motiv pentru care acestea au fost incluse în cantităţi atât de mari.

Ingrediente active:

  • Ulei de susan,
  • Ulei de şofrănel,
  • Ulei de floarea soarelui,
  • Ulei de Jojoba,
  • Extract de tuberoză.

Davines Authentic Nourishing Oil

… este un produs cosmetic cu formulă uşoară, care se absoarbe rapid la nivelul părului. Nu aveţi nevoie de o cantitate mare pentru o aplicare deoarece se întinde bine la nivelul părului şi scalpului. Dacă este utilizat doar pentru îngrijirea părului, acesta va dura un timp îndelungat. Uleiul va fi mai puţin eficient dacă este, de asemenea, aplicat pe corp şi faţă. Produsul Davines Authentic Oil are culoarea paiului şi un miros foarte plăcut. Îşi datorează aroma caracteristică amestecului original de uleiuri esenţiale.

Instrucţiunile de utilizare a produsului Davines Authentic Oil

…nu lasă loc creativităţii. Instrucţiunile sunt foarte clare: aplicaţi câteva picături de Davines Authentic Nourishing Oil pe scalpul şi părul umed. Ar trebui să vă concentraţi atenţia pe vârfurile de păr. Uleiul poate fi aplicat înainte sau după spălare. Uleiul Davines nu necesită clătire.

Ambalajul produsului Davines Authentic Nourishing Oil

… este constituit dintr-un recipient de 140 ml, din sticlă, transparent şi cu un design foarte simplu. Are un capac din aluminiu şi este decorat cu o etichetă albă. Portretul de femeie din interiorul etichetei negre se poate observa prin sticla recipientului. Simplicitatea designului este tipică produselor Davines. Uleiul nu are un aplicator convenabil.